ET LATTERKURSUS ØGER SALG,
SERVICE OG SAMARBEJDE

SuperBest (billedet) gennemførte i 2005-2006 et 8 måneders grineforløb. Alle medarbejdere mødtes til fællesgrin 10-15 minutter hver morgen. I denne periode havde SuperBest i Allerød den største omsætningsstigning i 20 år, og har ikke oplevet lignende siden fortæller købmanden.

DANMARKS SJOVESTE LATTERKURSUS

Hvorfor latterguru: I 2003 åbnede jeg min første latterklub. Konceptet var, at man kunne komme og grine onsdage i lige uger kl. 19.00. Det var åbent for alle og gratis for alle. Efter 3 måneder var vi blevet en fast gruppe på 20-30 mennesker i alle aldre der mødtes for at grine sammen. Deltagerne begyndte (for sjov) at kalde mig deres latterguru. Heraf latterguru.dk

I maj måned 2004 gennemførte jeg et grineforløb med IT-virksomheden Four Systems. Alle de ansatte grinede hver morgen i 10-15 minutter inden dagens arbejde. Det ændrede ALT i forhold til samarbejde, kommunikation og salg. Omsætning steg 40% samme måned. Denne gode historie blev bragt i alle medier. Vi var i DR nyhederne, Go’ morgen danmark TV2, Metro express, B.T. Berlingske tidende på forsiden af Computer World Magazine m.m.

Jeg har i mere end 15 år haft stor succes med mit latterkursus. De faste kunder er Novo Nordisk, Vestas, DONG Energy, LEGO, TDC med flere. Hundredvis af danske virksomheder og institutioner har brugt mit kursus som inspiration til at få en sjovere og mere positiv hverdag.

Latterkurset bruges som teambuilding, peptalk eller et simpelt “wake up call” til morgenmødet.

Jeg kan levere dette latterkursus i mange forskellige versioner. Kom med din ide, og jeg laver et foredrag der passer perfekt til jeres firma eller kursusdag.

Dette foredrag er også blevet kaldt:

“Smil – du er på arbejde”

“Latterterapi”

“Happiest people in the world – foredrag på engelsk”

Latterkursus

60 eller 90 minutters foredrag om livskvalitet og arbejdsglæde.

Når vi ler sammen, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden. Vi får en følelse af velvære i kroppen, og vi begynder at fokusere på de gode sider af tilværelsen. Latteren giver os nærvær og ligeværd, den gør at vi kommer mere tilstede i os selv.

Hvordan kan det så være, at vi voksne griner mindre og mindre? Børn griner 20 gange mere på en dag end en voksen. Hvad er der blevet af den latter, du havde som barn?

Et skridt på vejen er at søge glæden og latteren mere bevidst, at træde ind i nuet og tage ansvaret for din egen livsglæde.

På kurset får du værktøjer til at være i nuet. Du får værktøjer til at grine af de små ting i hverdagen. Du kan også lære at grine af dig selv, hvis du tør!

Når du har nemt ved at grine bliver livet meget sjovere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere. Du mærker og oplever flere succesoplevelser når latteren flyder frit i dig.

På kurset lærer du alle de fysiske fordele der er at hente i latteren, og hvordan du gennem kroppen kan åbne op for glæden og latteren der bor i dig.

Ved booking af 90 minutters latterkursus får I 55 minutters foredrag (en kort pause) 25 minutters latteryoga

Ved booking af 60 minutters latterkursus får I 40 minutters foredrag (en kort pause) 20 min latteryoga

Ved booking af 45 minutters latterkursus får I 25 min. foredrag 20 minutters latteryoga

14 dage med Latter

Få en ny arbejdsplads på 14 dage!

Jeg har i de senere år gennemført grineforløb med flere danske virksomheder – blandt andre: Four Systems, Netkoncept, SuperBest, Superoffice med fl.

Denne glade start på dagen skaber en stemning som medarbejderne tager med sig hele dagen.

Samarbejde, kommunikation og sociale forhold er blevet væsentligt forbedret hos de virksomheder der har prøvet et 14 dages forløb med latter.

Christoffer Witt Quist – Adm. Direktør, Four Systems udtalte efter 14 dage med morgen latter: “Det er blevet en sjovere arbejdsplads. Stemningen er blevet rigtig god. Vi griner mere sammen nu end tidligere”

Den positive ånd tager medarbejderen med sig i sit arbejde, i forholdet til sig selv og til kunderne. En glad og tilfreds medarbejder skaber naturligvis bedre resultater.

Eksempel på 14 dage med latterterapi:
En introduktionsaften på 1 1/2 time med foredrag om latter, samarbejde og sociale forhold på arbejdspladsen, samt en introduktion til forløbet. Der foretages en “før” test med henblik på at måle udviklingen.

Herefter gennemfører vi et 14 dages forløb med latter, hvor alle ansatte griner sammen 10-15 minutter hver morgen inden dagens arbejde påbegyndes. Alternativt kan virksomheden afholde forløbet som frokost latter eller fyraftenslatter.

Efter forløbet laver vi en samlet vurdering, samt giver mulighed for at virksomheden kan fortsætte med at grine en gang ugentligt eller månedligt.

”Jeg føler generelt et oparbejdet overskud i kroppen, samt en glæde, som jeg ikke kan forklare med andet end det 14 dages grineforløb jeg har deltaget i. Vi har fået det bedre med hinanden, rent socialt – og det gavner vores samarbejde på flere måder bl.a. er vi blevet bedre til at smalltalke og lige høre hvordan det går med hinanden”

Jacob Rentsch Larsen, Netkoncept A/S

Arbejdsglæde foredrag (uden grineøvelser) Klik her

BESTIL INFO ON LATTERKURSUS

[recaptcha id:captia size:compact]

Ring og hør mere om latterkurus
med latterguru.dk på telefon:

Kontor: 70230016

Mobil: 28920078

SAGT OM LATTERKURSUS MED LATTERGURU.DK

Dit foredrag er utrolig tankevækkende! Du er meget intens og meget tilstede. Man kan slet ikke lade være med at lytte interesseret i hvad du siger. Jeg kan mærke at du tror på det du siger, og at du lever efter dine egne regler – Det er fedt at opleve!

Jeg kan også mærke en forskel i mine tanker siden dit foredrag. Jeg var lidt nede i kulkælderen inden mødet med dig. Mine tanker er meget lysere nu! Tak, Thomas!  Det er den bedste oplevelse jeg har haft med teamcoaching i mit liv.

Lasse Bomann
Nykredit, Charlottenlund

Lattercoach Thomas Flindt er spændende at høre på og så er han rigtig sjov. Det var interessant at høre, hvad et godt grin rent faktisk kan gøre for krop og hjerne. 

Perspektivet på foredraget gjorde/gør at man får lyst til at grine mere. Selve grineseancen var hylende morsom og vi fik helt klart grinet igennem. 

5 stjerner ud af 5 stjerner fra os.

Charlotte Erlandsen
Interterminals

Kære Thomas Flindt

Tak for et meget berigende kursus, som virkelig har givet glæde og positivitet i hele Forlaget.

Käthe Weihrauch 
Forlaget Thomson A/S

Jeg har haft fornøjelsen af at møde Thomas Flindt, og hans foredrag et par gange nu. Oplevelsen har været lige stor hver gang, fordi intensiteten er så overvældende og følelsen af latter ganske berusende. Thomas formår med sin karismatiske udstråling og indlevelsesevne, at fange publikum, og få dem til at åbne øjnene op for noget mange har glemt, nemlig glæden ved at grine. En teoretisk udredning omkring latter, og efterfølgende praktisk latter udfoldelse efterlader én beriget og opløftet, med ønsker om snarlig gentagelse.

Christian Schwartz-Sørensen 
Netkoncept A/S

Jeg forstår godt, at du har succes med det du laver. Du har virkelig talent for at rykke mennesker.

Dit foredrag/kursus har ændret stemningen i hele vores personalegruppe. Vi mødes nogen gange med et hi..hi.. eller ho..ho.. og latteren får simpelthen lov til at fylde mere i vores arbejdsdag nu.
Til en faglig vejledning med ekstern psykolog kom en kollega til at bruge et ord som flere af os misforstod resulterende i latterkramper fra flere af os, hvorpå en kollega siger: “Øh.. det må du meget undskylde, men vi har lige været på latterkursus”.

Susanne Kisling
Juvelhuset - et socialpsykiatrisk bosted

Tusind tak for et spændende og energiskabende latterkursus! Jeg har grinet meget lige siden, og det føles rigtig rart. Jeg slog bl.a. ud i en krampe af latter, da vores vicedirektør (som i øvrigt ikke deltog i latterkurset) en time efter dit indlæg meget stresset snurrede rundt og gik ind i et bord og slog sin storetå. Det så meget komisk ud. Han syntes ikke selv at det var morsomt, hvilket det nok heller ikke var. 

Chris Hammeken 
Kommunikationschef Miljøministeriet

Tusinde tak for dit rigtig gode indslag i går. Dette satte en dejlig stemning for resten af dagen, som også var medvirkende til at vi havde en fantastisk dag, hvor alle fik rigtig meget med hjem. Jeg vil afgjort forsøge at få dig ind til et arrangement herinde igen, da det godt kan blive meget seriøst og alvorligt det hele – vi var nemlig enige om, at du havde en rigtig god tilgang til folk og en naturlighed der gjorde, at folk overvandt deres barrierer mod en lidt uvant situation. Det er ikke en helt dårlig evne at have.

Annette Assentoft
Nordisk Ministerråd/ Nordic Council of Ministers

Efter formiddagens arbejdsglæde foredrag og latterkursus var stemningen høj og humørfyldt. Det er en formiddag der i mange kollegaers øjne, og jeg selv inklusiv, huskes som den hidtil bedste teambuilding, hvor alle har kunnet deltage og alle har fået noget med hjem.

Cristine Klæsøe
NeuroSearch A/S

LATTERGURU MED I TIL MIDDAG HOS PÅ TV3

Log in with your credentials

Forgot your details?