Arbejdsglæde foredrag med arbejdsglæde øvelser (ikke latterøvelser)

Inspiration til et godt liv i og udenfor jobbet. 

De fleste af mine bookinger gennem latterguru.dk , er en kombination af Latterkursus og Arbejdsglæde foredrag. Men du / I kan også vælge at booke et Arbejdeglæde foredrag uden latterøvelser.

Det vi egentlig burde tage alvorligt, er det der bringer os glæde. Mit arbejdsglæde foredrag tager dig, dine kollegaer og arbejdskulturen til en ny dimension. Arbejdsglæde handler om at bringe nogen af de bolde i spil som giver dig følelsen af velvære, energi og overskud. Arbejdsglæde handler om dit frie valg og din mulighed for at skabe en god dag.
Mange mennesker har en overbevisning om, at opgaver skal løses i en stram og alvorlig kontekst. Kunne det være muligt at vi rent faktisk producerer mere, er mere kreative og bedre til at kommunikere, når vi bringer glæden og humoren lidt mere i spil? Kunne det være muligt at arbejdet ville glide lidt nemmere, hvis vi tog det lidt mindre tungt?
Det er tid til at bruge det potentiale, der allerede er i dit gode humør. Der er et kæmpe kreativt potentiale i den del af dig der er sjov og fantasifuld. Det der bringer dig smil, det der fylder dig op på den gode måde. Det er den energi der gør dig let og fri og giver dig lyst til at gøre det du er bedst til.
Dette arbejdsglæde foredrag giver dig 5 gode vaner til mere arbejdsglæde. Du får værktøjer til at slippe din stress og du får nye og friske øjne på dit arbejdsliv.
Når du har det sjovt på arbejdspladsen bliver livet meget nemmere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere. Du oplever flere succesoplevelser når du har friheden til at have det sjovt!

Arbejdsglæde foredrag med Thomas Flindt
Arbejdsglæde foredrag med Thomas Flindt – Billedet er fra en foredragsserie på Christianshavn for 2 år siden. Jeg kører ikke med gratis foredrag i 2024. Kun på bestilling. 

Arbejdsglæde foredrag hos Retten i Horsens:

Du leverede en god oplevelse. Du veksler godt mellem slides, tale, eksempler, inddragelse af ”publikum” – hvilken variation opleves meget positivt. Herudover udnytter du dit kropssprog til at levendegøre og tydeliggøre pointerne. Hvilket tager oplevelsen fra god til meget god. Du bruger humor som et stærk våben, til at åbne for modtagelighed for den ”kritik” der er i vores vaner. Herudover leverer du fine metoder til at etablere nye vaner.

Oplevelsen som helhed var meget god og Retten i Horsens vil bestemt varmt anbefale dig til andre. Særligt øvelsen med at kunne modtage ros med tak blev der talt meget om efterfølgende. Det er lige præcis noget rigtig mange har rigtig svært ved. Mange tak og stor ros til dig for din indsats. Skønt med et powerboost. Trine Seiling Solgaard, Afdelingsleder Retten i Horsens Skifteretten Godsbanegade 28700 Horsens

Arbejdsglæde foredrag Region Sjælland, Psykiatrien
Det er nu tredje gang at jeg har fornøjelse af at opleve Thomas Flindt, og jeg må bare sige, at jeg får noget med hjem hver gang. Sidste gang var en tre timers workshop/foredrag om arbejdsglæde og feedback-kultur. Alle mine kolleger gav god feedback. Thomas kom med god energi, og alle hans værktøjer kom i spil under vores gruppearbejde efterfølgende. Flere af Thomas’ værktøjer vil blive implementeret i vores enheder. 

Do Stauning
Psykiatrien Region Sjælland

Arbejdsglæde og Mindfulness foredrag / workshop hos Grundfos

Thomas Flindt er en person der kan sit håndværk, som vi siger i Tyskland. Han har den særlige egenskab at lade folk erkende noget, uden at være overbevisende. Med humor men også med alvor henter han kursisterne der, hvor de lige befinder sig – hver enkel på sin måde. Med lethed og med visdom er han i stand til at åbne kursisternes øjne for en anden virkelighed. Han skaber tillid mellem ham selv og kursisterne, så man føler sig tryg og man bliver åben for løsninger. Thomas Flindt har bare meget menneskekundskab – forenet med god humor, finfølelse og ærlighed. Dette kursus var et “wake up call” for mig. Jeg har fundet tilbage til det, som jeg egentlig vil. Jeg har set de ting, som jeg ønsker mig mest og har fundet ud af, hvor jeg står i vejen for mig selv. Ved dette kursus har jeg lært på en enestående måde at det er MIG, det drejer sig om, og ikke andre. Det er KUN MIG, som kan ændre og styre mit liv – ikke andre.TAK for dette kursus! Det var virkelig enestående. Helt ærligt! Jeg har aldrig nogensinde set så klart… Maya Fischer Grundfos, Bjerringbro 

Arbejdsglæde foredrag – Novo Nordisk 

Thomas Flindt er en fremragende foredragsholder. Det lykkedes ham at få ikke kun mig selv men også mine kollegaer til at engagerer os i foredraget igennem øvelser, samtaler og selvreflekterende spørgsmål. Personligt gik jeg derfra med en hel ny forståelse af og konkrete værktøjer til hvordan jeg fremadrettet kan både finde glæden i det jeg laver, men også hvordan og med hvilken attitude jeg skal arbejde henimod de ting jeg vil. Oplevelsen var helt fantastisk, hvilket jeg udelukkende kan give Thomas æren for. Han var livlig i hans tale og kropssprog og formåede at få os helt op i gear med latter og high fives, og helt ned i gear igen med dybe vejrtrækninger og tid til selvreflektion. Det er sjældent at man når at have så mange følelser og tanker i spil under et foredrag, men det var intet mindre end det der skete under Thomas foredrag. Fikra Buzquurz Global People & Organisation, Novo Nordisk A/S

Læs feedback fra flere foredrag her

Se også foredraget Kreativitet her