Arbejdsglæde foredrag med arbejdsglæde øvelser (ikke latterøvelser)

Inspiration til et godt liv i og udenfor jobbet. 

De fleste af mine bookinger gennem latterguru.dk , er en kombination af Latterkursus og Arbejdsglæde foredrag. Men du / I kan også vælge at booke et Arbejdeglæde foredrag uden latterøvelser.

Det vi egentlig burde tage alvorligt, er det der bringer os glæde. Mit arbejdsglæde foredrag tager dig, dine kollegaer og arbejdskulturen til en ny dimension. Arbejdsglæde handler om at bringe nogen af de bolde i spil som giver dig følelsen af velvære, energi og overskud. Arbejdsglæde handler om dit frie valg og din mulighed for at skabe en god dag.
Mange mennesker har en overbevisning om, at opgaver skal løses i en stram og alvorlig kontekst. Kunne det være muligt at vi rent faktisk producerer mere, er mere kreative og bedre til at kommunikere, når vi bringer glæden og humoren lidt mere i spil? Kunne det være muligt at arbejdet ville glide lidt nemmere, hvis vi tog det lidt mindre tungt?
Det er tid til at bruge det potentiale, der allerede er i dit gode humør. Der er et kæmpe kreativt potentiale i den del af dig der er sjov og fantasifuld. Det der bringer dig smil, det der fylder dig op på den gode måde. Det er den energi der gør dig let og fri og giver dig lyst til at gøre det du er bedst til.
Dette arbejdsglæde foredrag giver dig 5 gode vaner til mere arbejdsglæde. Du får værktøjer til at slippe din stress og du får nye og friske øjne på dit arbejdsliv.
Når du har det sjovt på arbejdspladsen bliver livet meget nemmere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere. Du oplever flere succesoplevelser når du har friheden til at have det sjovt!

Arbejdsglæde foredrag med Thomas Flindt
Arbejdsglæde foredrag med Thomas Flindt – Billedet er fra en foredragsserie på Christianshavn for 2 år siden.

Arbejdsglæde foredrag hos Retten i Horsens:

Du leverede en god oplevelse. Du veksler godt mellem slides, tale, eksempler, inddragelse af ”publikum” – hvilken variation opleves meget positivt. Herudover udnytter du dit kropssprog til at levendegøre og tydeliggøre pointerne. Hvilket tager oplevelsen fra god til meget god. Du bruger humor som et stærk våben, til at åbne for modtagelighed for den ”kritik” der er i vores vaner. Herudover leverer du fine metoder til at etablere nye vaner.

Oplevelsen som helhed var meget god og Retten i Horsens vil bestemt varmt anbefale dig til andre. Særligt øvelsen med at kunne modtage ros med tak blev der talt meget om efterfølgende. Det er lige præcis noget rigtig mange har rigtig svært ved. Mange tak og stor ros til dig for din indsats.

Skønt med et powerboost.

Trine Seiling Solgaard, Afdelingsleder

Retten i Horsens

Skifteretten

Godsbanegade 2

8700 Horsens

Læs feedback fra flere foredrag her

Se også foredraget Kreativitet her