Feedback-kultur på arbejdspladsen

 

Feedback workshop med mange feedback øvelser undervej (ikke latterøvelser)
En god feedback-kultur på arbejdspladsen gør os mere motiverede og bedre i stand til at løse opgaver.

Hvis I vil give hinanden feedback i det daglige, skal I ændre kulturen på arbejdspladsen. I kan ændre kulturen, ved at begynde at give hinanden feedback i det daglige arbejde. Som udgangspunkt er det lederens ansvar at skabe rammen for en feedback-kultur. Herefter er det medarbejdere og ledernes ansvar at fylde rammen ud med feedback i det daglige.

Vi har ofte forskellige grunde til at undlade at give feedback. Mange kan have det lidt stramt med at tænke i feedback-kultur, da det ofte kan blive til en ”fejlfinder-kultur” eller en ”forbedrings-kultur” Vi er med andre ord gode til at se og omtale fejlen fremfor successen eller potentialet. På dette foredrag arbejder vi på balancen mellem forbedring og anerkendelse. Vi arbejder også med at være i giverens og modtagerens rolle. På dette “Feedback-kultur foredrag” laver vi en god ramme for feedback. Det betyder, at giveren og modtageren af feedback er enige om “rammen for feedback” når der bliver givet en feedback på din arbejdsplads.

Oplev og lær med dette foredrag/workshop
  • Vaner der skaber en feedback-kultur
  • Kunsten at brokke sig på en god måde
  • Styrket din sociale og mentale trivsel
  • Arbejdet med aktiv og empatisk lytning
  • Arbejdet aktivt med feedback øvelser
  • Udarbejdet 5 gode regler/vaner for feedback på arbejdspladsen

2 – 3 timers foredrag og workshop med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003 og har bl.a. skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”

Feedback fra foredraget Feedback-kultur på arbejdspladsen


Tak Thomas Flindt for et meget inspirerende og ikke mindst underholdende indlæg om feedback-kultur på arbejdspladsen. Aktiv og empatisk lytning er én af grundstenene til en god feedback-kultur på arbejdspladsen, og det er godt at øve sig på – hver dag. Vi sluttede aftenen med en sjov og interessant leg med kort – om forskellen på den Nysgerrige, Observerende og Konfronterende approach i forhold til feedback. Alt i alt endnu et rigtig godt og lærerigt foredrag/workshop.

Ulla Vennervald Nielsen
Executive Assistant & PA Region Nordic

Feedback fra foredraget Arbejdsglæde og Feedback-kultur på arbejdspladsen


Det er nu tredje gang at jeg har fornøjelse af at opleve Thomas Flindt. Jeg får noget nyt med hjem hver gang. Sidste gang var en tre timers workshop/foredrag om arbejdsglæde og positiv feedback. Alle mine kolleger gav god feedback. Thomas kom med god energi, og alle hans værktøjer kom i spil under vores gruppearbejde efterfølgende. Flere af Thomas’ værktøjer vil blive implementeret i vores enheder. Vi forsøgte også at være kreative omkring det kreative rum, hvilket kan give udfordringer ift. vores patienter, men vi fik accept på, at det var ok at bruge fx en halv time dagligt på fysisk udfoldelse.

Do Stauning
Psykiatrien Region Sjælland