Kreativitet

Kreativitets foredrag / workshop med mange Kreativitetsøvelser. (ikke latterøvelser)

En innovativ kultur på arbejdspladsen giver bedre:

– Samarbejde

– Trivsel

– Løsninger på nuværende opgaver

I et kreativt miljø er forandring velkomment fordi det giver nye muligheder.

Uden at tænke over det, får vi ofte etableret en eller flere kulturer på vores arbejdsplads. De forskellige kulturer fastholder gamle rutiner og gamle mønstre der sikrede arbejdspladsen fremdrift for mange år siden. 

Spørgsmålet er; Er den kultur I har på arbejdspladsen i dag med til at sikre jeres fremtidige arbejdsplads?

Gør op med plejer-kulturen og skab en innovations kultur der byder forandringer velkommen og ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Therese og Thomas leverer et involverende foredrag / workshop med mange øvelser undervejs, der sikrer, at Kreativitet og Innovation kommer på agendaen og direkte kan omsættes til praksis i hverdagen.

Kreativitet er sjovt!. Der indgår øvelser der vil kickstarte kreativiteten. MEN,, Det er ikke et latterkursus. Der indgår ikke latterøvelser.

Therese Waltersdorff tager afsæt i sine 9 år som kommerciel ansvarlig hos Dagbladet Børsen og sin erfaring som facilitator. I får en inspirerende, humoristisk og skarpsynet indpisker, der sikrer, at jeres workshop bliver resultatskabende. Læs mere her Waltersdorff

Thomas Flindt har 19 års erfaring som professionel foredragsholder i virksomheder overalt i Danmark. Med Thomas får du et sjovt, motiverende og vanebrydende foredrag / workshop. 80% af Thomas Flindt’s bookinger er i dag indenfor Arbejdsglæde og Trivsel. Læs mere her: Thomas Flindt