Latterkursus København

Latterkursus København

Skal du booke et Latterkursus i København, så er det mig du skal booke. Jeg bor lige udenfor København og beregner derfor ikke transportpenge. Ved større firmaopgaver, tager jeg gerne turen til Jylland og Fyn, hvor der beregnes transport.

Jeg har lavet latterevents, foredrag og kurser siden 2003. I efteråret har jeg travlt med firmaevents og teambuilding. Latterkursus er en rigtig god teambuilding, fordi det ryster gruppen godt sammen. I foråret bliver jeg ofte booket til fester og polterabend.

Min styrke er: At jeg levere et rigtig godt foredrag inden selve grinedelen. Mit foredrag får folk til at slappe af og forstå den dybere mening med latteren og  lattereventen. I foredraget fortæller jeg om det sociale, det mentale og det fysiske i at grine. Deltagerne får også (ved et længere foredrag/latterkursus) 5 gode grinevaner (med hjem)

Jeg har god erfaring med store og små grupper. Jeg har været vært og arrangør af Latterens Verdensdag i 8 år. Her var vi op til 1000 deltagere. Men de typiske grupper, på arbejdspladser og privat, er på omkring 20-50 deltagere.

Referencer

Hej Thomas Vi takker for et par meget fornøjelige timer. Det var fantastisk dejligt at få rørt lattermusklerne så meget! Alle var meget begejstrede for seancen. Vi vil varmt anbefale dig til vores kollegaer og venner.
Jette Thomsen Hornbæk 

Tak for et utroligt godt arrangement. Der er ingen tvivl om, at det gjorde os alle godt, både individuelt og som gruppe. Alle har efterfølgende kommenteret dit latterkursus meget positivt. Faktisk kan jeg heller ikke huske, hvornår jeg sidst har følt mig så fredfyldt og afslappet, som da vi til sidst lå i rundkredsen og du talte til os. Tak for en virkelig god oplevelse.
Nickie Claudi København

Efter formiddagens foredrag og latterkursus var stemningen høj og humørfyldt. Det er en formiddag der i mange kollegaers øjne, og jeg selv inklusiv, huskes som den hidtil bedste teambuilding, hvor alle har kunnet deltage og alle har fået noget med hjem. Cristine Klæsøe NeuroSearch A/S

Du kan læse flere referencer her

 

The Smiley effect. Book et smile kursus til arbejdspladsen

Latterkursus København. Book et Latterkursus i København

Jeg har udgivet en Latter-CD med de 20 sjoveste GRIN jeg har hørt. Den koster kr. 120,- eller 150 inklusiv porto og forsendelse.

Du kan her lytte til 3 GRIN fra min latter-CD. Prøv om du kan starte alle 3 på en gang. Det er sjovt.

Log in with your credentials

Forgot your details?