Book Lattercoach -
ET LATTERKURSUS ØGER SALG, SERVICE OG SAMARBEJDE

Lattercoach – Succeshistorie i SuperBest (billedet)

SuperBest (billedet) gennemførte i 2005-2006 et 8 måneders grineforløb med lattercoach Thomas. Købmand Henrik Kjerulf havde læst Thomas Flindt’s bog “Lattercoaching” og tænkte: Det skal vi prøve. Alle medarbejdere og ledere mødtes til fællesgrin 10-15 minutter hver morgen. I denne periode havde SuperBest i Allerød den største omsætningsstigning i 20 år, og har ikke oplevet lignende siden fortæller købmanden.

DANMARKS SJOVESTE LATTERKURSUS

Lattercoach – Hvordan startede det?

I 2003 åbnede jeg min første latterklub. Konceptet var, at man kunne komme og grine onsdage i lige uger kl. 19.00. Det var åbent for alle og gratis for alle. Efter 3 måneder var vi blevet en fast gruppe på 20-30 mennesker i alle aldre der mødtes for at grine sammen. Alle de faste grinegæster oplevede positive forandringer i forhold til personlige forhold og arbejdmæssige forhold.

I maj måned 2004 gennemførte jeg et latterkursus med IT-virksomheden Four Systems. Alle de ansatte grinede hver morgen i 15-20 minutter inden dagens arbejde. Det ændrede ALT i forhold til samarbejde, kommunikation og salg. Omsætning steg 40% den første måned. Denne gode historie blev bragt i alle medier. Vi var i DR nyhederne, Go’ morgen danmark TV2, Metro express, B.T. Berlingske tidende på forsiden af Computer World Magazine m.m. Four Systems valgte at forsætte forløbet og grinede herefter hver mandag morgen i et år.

Læs artiklen fra Computer World Magazine her:

IT-Virksomhed griner omsætningen op – side 1

IT-Virksomhed griner omsætningen op – side 2

Jeg har i 20 år haft stor succes som lattercoach. De faste kunder er Novo Nordisk, Vestas, DONG Energy, LEGO, TDC, Regionerne med flere. Hundredvis af danske virksomheder og institutioner har brugt mit kursus som inspiration til at få en sjovere og mere positiv hverdag.

Grinekurset bruges som teambuilding, peptalk eller et simpelt “wake up call” til weekendkurset.

Jeg har leveret dette grinekursus i mange forskellige versioner. Kom med din ide, og jeg laver et foredrag der passer perfekt til jeres firma eller kursusdag.

Dette kursus er også blevet kaldt:

“Smil – du er på arbejde”

“Latterterapi med lattercoach”

“Happiest people in the world – foredrag på engelsk”

Smiley
Smile please

bestil info om latterkursus

Ring og hør mere om latterkursus med lattercoach Thomas på:

mobil: 28 92 00 78

[contact-form-7 id="8" title="Contact form 1"]

Latterkursus referencer

Dit foredrag er utrolig tankevækkende! Du er meget intens og meget tilstede. Man kan slet ikke lade være med at lytte interesseret i hvad du siger. Jeg kan mærke at du tror på det du siger, og at du lever efter dine egne regler – Det er fedt at opleve!

Jeg kan også mærke en forskel i mine tanker siden dit foredrag. Jeg var lidt nede i kulkælderen inden mødet med dig. Mine tanker er meget lysere nu! Tak, Thomas!  Det er den bedste oplevelse jeg har haft med teamcoaching i mit liv.

5/5
Lasse Bomann

Nykredit, Charlottenlund

Lattercoach Thomas Flindt er spændende at høre på og så er han rigtig sjov. Det var interessant at høre, hvad et godt grin rent faktisk kan gøre for krop og hjerne. 

Perspektivet på foredraget gjorde/gør at man får lyst til at grine mere. Selve grineseancen var hylende morsom og vi fik helt klart grinet igennem. 

5 stjerner ud af 5 stjerner fra os.

5/5
Charlotte Erlandsen

Interterminals

Kære Thomas Flindt

Tak for et meget berigende kursus, som virkelig har givet glæde og positivitet i hele Forlaget.

5/5
Käthe Weihrauch

Forlaget Thomson A/S

Jeg har haft fornøjelsen af at møde Thomas Flindt, og hans foredrag et par gange nu. Oplevelsen har været lige stor hver gang, fordi intensiteten er så overvældende og følelsen af latter ganske berusende. Thomas formår med sin karismatiske udstråling og indlevelsesevne, at fange publikum, og få dem til at åbne øjnene op for noget mange har glemt, nemlig glæden ved at grine. En teoretisk udredning omkring latter, og efterfølgende praktisk latter udfoldelse efterlader én beriget og opløftet, med ønsker om snarlig gentagelse.

5/5
Christian Schwartz-Sørensen

Netkoncept A/S

Jeg forstår godt, at du har succes med det du laver. Du har virkelig talent for at rykke mennesker.

Dit foredrag/kursus har ændret stemningen i hele vores personalegruppe. Vi mødes nogen gange med et hi..hi.. eller ho..ho.. og latteren får simpelthen lov til at fylde mere i vores arbejdsdag nu.
Til en faglig vejledning med ekstern psykolog kom en kollega til at bruge et ord som flere af os misforstod resulterende i latterkramper fra flere af os, hvorpå en kollega siger: “Øh.. det må du meget undskylde, men vi har lige været på latterkursus”.

5/5
Susanne Kisling

Juvelhuset - et socialpsykiatrisk bosted

Tusind tak for et spændende og energiskabende latterkursus! Jeg har grinet meget lige siden, og det føles rigtig rart. Jeg slog bl.a. ud i en krampe af latter, da vores vicedirektør (som i øvrigt ikke deltog i latterkurset) en time efter dit indlæg meget stresset snurrede rundt og gik ind i et bord og slog sin storetå. Det så meget komisk ud. Han syntes ikke selv at det var morsomt, hvilket det nok heller ikke var. 

5/5
Chris Hammeken

Kommunikationschef Miljøministeriet

Latterkursus med Latterguru.dk i "Til middag hos" på TV3

Latterkursus på Engelsk. Laughter course in English: